Treska pečená v alobalu s chorvatskou blitvou

31.03.2021


  • 2 filety z tresky
  • sůl, pepř, kmín
  • petržel
  • citrónová šťáva
  • 0,5 kg brambor
  • 300 g čerstvého nebo 200 g zmrazeného špenátu

1. Očištěnou a osušenou tresku ochutíme solí, pepřem, kmínem a nasekanou petrželkou, zakápneme citrónovou šťávou

2.  Tresku zabalíme do alobalu a v troubě pečeme v troubě rozehřáté na 180° asi 25 minut.

3. V hrnci si uvaříme oloupané brambory.

4. Pokud používáme čerstvý špenát, tak jej rychle spaříme v horké vodě a promícháme s uvařenými bramborami.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky